Remington

Vi fører Remington

Remington cykler

Remington cykler er kendt for at være af høj kvalitet og give god køreglæde. Designet er gennemtænkt ned til den mindste detalje. Hos Tria Cykler på Østerbro i København har vi et stort sortiment af klassiske kvalitetscykler. Uanset om det er en klassisk damecykel eller klassisk herrecykel, du søger, så er Remington et solidt valg.

Med Remington cykler får du kun det bedste

Du får en klassisk cykel i retrodesign med topmoderne dele. Skærme, styr, fælge, frempind og kranksæt er udformet i aluminium. Det er et letvægtsmateriale, som giver en dejlig let cykel. Det bliver dog endnu bedre, da Remingtons cykelstel er udformet i Chromoli stål. Stellet er ca. 5 kilo lettere end almindelig stålsted, og så holder det samtidig stivheden langt bedre.

Find den rette cykelmodel til dit behov

Hos Tria Cykler går vi meget op i, at du kommer hjem med den helt rigtige cykel. Vi kender både mærker og modeller godt, så sammen med dig, kan vi finde den helt rette. Uanset om du jagter en herrecykel, damecykel eller børnecykel, så står vi klar til at rådgive og vejlede dig.

Udover de klassiske cykler fra Remington har vi også et stort udvalg af kvalitetscykler fra alle de førende mærker. Se blandt andet Pelago, Gubi, Centurion, Winther, MBK, Koga og Raleigh.

Vi er også leveringsdygtige i elcykler, hvis du vil endnu lettere over bakkerne.

Besøg os på Østerbro i København eller kontakt os her

Du er mere end velkommen til at besøge vores butik og se vores store udvalg af Remington cykler, hvor der ved køb altid følger masser af udstyr med i form af blandt andet lås og lygter. Vi forhandler også cykelhjelme.

Kontakt os på telefon 35 42 25 90 eller mail omar-tria@hotmail.com.

Du er også velkommen til at følge vores Facebookside, så du altid kan få de nyeste tilbud.

Produkter

Besøg shoppen