Klassisk herrecykel

Klassisk herrecykel i alle prisklasser

​Er du på udkig efter en ny klassisk herrecykel? Så er du kommet til det rette sted. Hos Tria Cykler finder du et bredt udvalg af cykler til både mænd og kvinder.

Hos os er du sikret en høj kvalitet og en god kundeservice – altid til en attraktiv pris. Vi servicerer kunder fra hele København, både Østerbro, Nørrebro, Amager og alt imellem.

Vi er en professionel cykelhandler med mange års erfaring i branchen.

Derfor ved vi, hvad en god cykel er, og vi hjælper også gerne dig med at finde en, som matcher dine ønsker og behov bedst muligt. Du kan derfor trygt få professionel hjælp hos os.

Køb en klassisk herrecykel i høj kvalitet hos os

Alle cykler i vores sortiment er nøje udvalgte, så de lever op til diverse kvalitetskrav. Det betyder med andre ord, at du altid er sikker på at få en cykel af høj kvalitet, når du handler her hos os.

Vi forhandler f.eks. de klassiske Raleigh cykler og lækre Pelago Citybike, som er en klassisk og stilren cykel, der hurtigt får dig fra A til B.

Få den rette vejledning hos Tria Cykler

Vi går meget op i at give alle vores kunder en god service, når de handler her hos os. Derfor sætter vi god tid af til at finde den helt rigtige herrecykel til dig. Vi forhandler naturligvis også damecykler samt en række andet udstyr og cykeltilbehør til billige priser.

Kig forbi butikken – eller kontakt os og hør mere

Hos vores cykelforretning kan du finde din næste herrecykel til en god pris. Vi garanterer høj kvalitet og god service hele vejen rundt.

Har du spørgsmål eller søger du råd og vejledning? Så kontakt os gerne med det samme på telefon: 35 42 25 90 eller skriv til os på vores e-mail: omar-tria@hotmail.com, så hører du straks fra os.

Du er naturligvis også altid velkommen i vores forretning i København, hvor vores dygtige personale står klar til at hjælpe dig.​

Du kan også gå direkte til vores webshop.

Besøg shoppen