Centurion

Vi fører Centurion

Centurion cykler

Design og funktion i ét

Funktionalitet og design har været et Centurion pejlemærke siden 80’erne. Afdæmpet skønhed i formsproget parret med høj kvalitet i komponenterne og samling giver den enkle men lækre opskrift. Den nordiske tone mærkes som en dyb samklang mellem design og funktion, som er viet til at levere høj brugsværdi for ejeren.

En stabil hverdagscykel

Cyklerne er en stabil hverdagscykel, som er lavet til at skabe fart og komfort for den enkle cyklist. Centurion leverer kvalitetscykler som både kan findes i form af sportscykler, citybikes, stilrene retro stålcykler og elcykler. Uanset typen og modellen, så er der ingen tvivl om, at du får en kvalitetscykel, som kan holde i mange år. Hos din Tria Cykler, din lokale cykelhandler i København, finder du et stort udvalg af både herrecykler og damecykler.

Centurion holder standarden!

En ting vi er enig om her hos Tria cykler er, at Centurion har holdt standarden siden de startede. Her er der ikke nogen op- eller nedture. De har simpelthen gjort alt, hvad de kan, for at holde kvalitet og robustheden i stabilt i top. Og det er de lykkedes med i mange årtier nu.

Besøg os på Østerbro i København eller kontakt os her

Du er mere end velkommen til at besøge vores butik på Østerbro og se vores store udvalg af Centurion cykler, hvor der ved køb altid følger masser af udstyr med i form af blandt andet cykelhjelme, lås og lygter. Vi er altid klar til at rådgive dig i dit cykelvalg, så du kommer hjem med det helt rigtige.

Vil du vide mere? Kontakt os på telefon 35 42 25 90 eller mail omar-tria@hotmail.com. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde din næste cykel. Vi får dig klar til at suse på cykelstierne!

Se også: MBK, Winther, Raleigh, Remington og Koga.

Produkter

HJELME

Besøg shoppen