Nishiki

Vi fører Nishiki

Nishiki cykler

Her finder du mange af de cykler vi har til 3000 kr.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, som udgangspunkt skal alle vores cykler have gode stærke fælge samt gode dæk og god krankboks med lukket lejer og en god bremse med gode fjeder og galvaniseret kæde samt en del alu udstyr så det ikke ruster, indvendige gear er fra shimano om det 3 eller 7 gear så alt fra shimano.

Stellet skal også være dobbelt lakeret så det holder bedre, alt fra håndtag og sadel og styrefittings skal overholde vores standard.

Kort sagt så når du køber en cykel hos os lige meget hvor meget den koster så har vi sørget for at du får et godt produkt. Ellers kunne vi lige så godt have cykler til 1500kr. som vi vil sælge mange af, men det er slet ikke i vores interesse bare at sælge og sælge noget der ikke holder, da det skaber en dårlig cirkel med utilfredse kunder og det ene problem efter det andet.

Så bare rolig, kig forbi og prøv nogen forskellige cykler, og lad os rådgive dig hvilken cykel der vil passe til dit behov. Vi sørger for at de cykler vi nøje udvælger til vores butik overholder vores krav til en god robust cykel som holder.

Besøg os eller kontakt os her

Du er mere end velkommen til at besøge vores butik og se vores store udvalg af Nishiki cykler, hvor der ved køb altid følger masser af udstyr med i form af blandt andet lås og lygter.

Kontakt os på telefon 35 42 25 90 eller mail omar-tria@hotmail.com.

Besøg shoppen