Raleigh cykler

Vi fører Raleigh

Raleigh cykler

Mere end 70 år med Raleigh cykler. Når du køber en cykel hos os, er du sikret Danmarks bedste pris.

Som cykelhandler sælger vi først og fremmest cykler i god kvalitet til overkommelige priser. Mangler du cykeltilbehør i form af cykellygter, flaskeholdere og meget mere, kan vi også her være dig behjælpelig som cykelhandler.

Vi sælger vores cykler fra ny, samler cyklerne selv, og foretager de nødvendige eftersyn og reparationer. Søger du derfor en cykel, hvor der både er god vejledning og ekspertise at hente, kan du med fordel kigge ind i vores butik. Vi fører både herrecykler og damecykler, og sammen finder vi den rigtige model og størrelse til dig.

​Vi er beliggende på Østerbro i København nær Nørrebro og Hellerup.

Hurtig leveringstid og gode garantier på Raleigh

Vi har altid nye modeller på lager. Det betyder, at du slipper for ventetiden, og at du kan få din nye cykel med hjem med det samme.

Gratis serviceeftersyn

Med i købet af en cyklen, følger der et gratis serviceeftersyn med inden for de første to måneder. Herunder to års garanti, som forlænges med et ekstra år, hvis du overholder fristerne for serviceeftersyn.

Service udfører vi selv på alle modeller fra Raleigh. Derfor er du dækket godt ind på både købs- og servicefronten, når du bruger os som din lokale cykelhandler på Østerbro i København. Vores cykelmekanikere er både erfarne og dygtige, så din cykel er i trygge hænder hos os.

Prøv en Raleigh på Østerbro i København

Du er mere end velkommen til at besøge vores butik på Østerbri og se vores store udvalg af Raleigh cykler, hvor der ved køb altid følger masser af udstyr med i form af blandt andet lås, lygter og cykelhjelme. Du vil også kunne prøvekøre modellerne, hvis du ønsker.

Vi fører alle de populære kvalitetsmærker såsom Pelago, Centurion, Koga, Winther, MBK og mange flere.

Du kan også kontakte os her

Kontakt os på telefon 35 42 25 90 eller mail omar-tria@hotmail.com.

Du er også velkommen til at besøge vores Facebookside lige her.

Produkter

Besøg shoppen