Cykelhjelme

Find de rette cykelhjelme til hele familien

Cykelhjelme i høj kvalitet til alle

Hos Tria Cykler tilbyder vi cykelhjelme i høj kvalitet til mænd, kvinder og børn. Vi har et bredt udvalg af forskellige modeller i diverse størrelser, hvor der med sikkerhed er en cykel, som passer til dig. Vi har mere end 200 forskellige slags udstillet i butikken, hvor du altid er velkommen til at komme og prøve en.

Er du på udkig efter en god og billig cykelhjelm, har vi et stort restparti, hvor du finder hjelme til kun 200 kr. stykket. Uanset om du mand, kvinde eller barn, bør du under alle omstændigheder køre med cykelhjelm. Vi kan hjælpe dig godt på vej, så hovedet er godt beskyttet i trafikken.

Alverdens cykelhjelme for enhver smag

Vi forhandler nogle af de bedste mærker inden for cykelhjelme, så der er lidt af hvert at vælge mellem. Her kan blandt andet nævnes:

  • Nutcase
  • TSG
  • Met
  • Bell
  • Aquiro
  • Gubbi og mange flere

Vil du være godt beskyttet i trafikken og beskytte dine børn bedst muligt, gør du klogt i at bruge hovedet og udstyre dem og dig selv med en hjelm, der sidder godt til.

Vi har cykelhjelme for enhver smag og temperament, hvor der både er til den modebevidste og den sporty rytter, der gerne vil have en aerodynamisk hjelm. Vi har det hele, så du kan føle dig sikker og tryg, når du færdes i trafikken.

Få en hjelm til en god pris

Med et stort udbud af flotte cykelhjelme er der rig mulighed for, at du kan finde en til en god pris.

Selvom det ikke er et sted, du bør spare, sørger vi alligevel for, at du her får nogle af de bedste hjelme til den bedste pris. Kig ind i butikken, så du kan se, hvad der passer til dig. Tag endelig hele familien med.

Kontakt os for at høre mere om priser og mærker på telefon 35 42 25 90, eller skriv til os på omar-tria@hotmail.com. Vi ser frem til at høre fra dig.

Produkter

HJELME

HJELME

HJELME

Besøg shoppen