Elcykel

Vi fører elcykler

Find den rette elcykel på Østerbro i København

Vælg den helt rette elcykel til lige netop dig og dine kørebehov. Hos Tria Cykler har vi et stort udvalg af kvalitets elcykler, og vi kan også rådgive dig. Se udvalget på webshoppen eller besøg os til en snak om din nye elcykel på Østerbro i København. Vi har stor ekspertise inden for denne type cykel, som kig endelig forbi, hvis du er i tvivl om det rette valg for dig.

Med en elcykel kommer du nemt frem i verden

Hvis du endnu ikke har prøvet en elcykel, så har du en god oplevelse foran dig. Få de bedste kvaliteter ved cyklen som transportmiddel uden at skulle slide dig op på bakkerne. Du kommer hurtigt frem uden at få sved på panden. Med elcykler fra de bedste mærker på markedet, såsom Raleigh, Winther, Koga og E-fly, er du sikret høj kvalitet.

Kig forbi og prøv en af vores elcykler på Østerbro i København

I vores webshop har du naturligvis mulighed for at bestille din nye cykel direkte hjem til døren, men du er også altid velkommen i vores hyggelige cykelhandler på Østerbro – dejligt centralt placeret på på skønne Nordre Frihavnsgade. Her har du mulighed for at se nærmere på cyklerne og prøve en elcykel, før du køber den. Vi står klar til at fremvise modellerne og besvare dine spørgsmål, så du kommer hjem med den rigtige cykel.

Få rådgivning når du skal vælge cykel

Hos Tria Cykler kan vi rådgive dig om alt fra steltype og mærker til batterilevetid og tophastigheder på cyklerne. Vi er også leveringsdygtige i alt nødvendigt tilbehør og cykelhjelme. Hvis du ikke har mulighed for at besøge os i butikken, er du også meget velkommen til at ringe til os på telefon 35 42 25 90 med dine spørgsmål.

Kontakt os på telefon 35 42 25 90 eller mail omar-tria@hotmail.com.

Besøg shoppen