Koga

Vi fører Koga cykler

Koga cykler

Koga er de bedste håndbyggede cykler på markedet

Med Koga får du håndbyggede cykler i allerhøjeste kvalitet. Cyklerne er bygget til høj performance, og det er den perfekte cykel til den passionerede cyklist, som lægger mange kilometer bag sig på jernhesten. Man kan faktisk køre hele jorden rundt på en koga cykel. Læs historien om Mark Beaumont, som gjorde lige netop det.

Cyklerne er dog også rigtig gode til alle dem, der måske har en lidt kortere distance i tankerne. Der findes nemlig en model til alle. Uanset om du er på jagt efter en herrecykel eller damecykel, så kan vi finde den rette til dig. Cyklerne produceres desuden også som elcykel.

Danmarks bedste service på Koga cykler

Cykler produceret i så høj kvalitet, som disse er, fortjener også den bedste service. Hos Tria Cykler er vi passionerede omkring kvalitetscykler og god kundeservice. Derfor tilbyder vi også gratis livstidseftersyn på Koga cykler. Det betyder, at du bare kommer så tit, som du vil til et gratis eftersyn af cyklen.

En cykel der skal prøves

Det er en ren fornøjelse at køre på en af disse hollandske håndbyggede cykler. Hvis nogen ved, hvordan en cykel skal køre, så er det nemlig verdens største cykelnation: Holland. Kom forbi vores cykelhandler på Østerbro i København og mærk selv, hvor lette cyklerne er at køre på. Du får hurtigt fart på cyklen, og så får du ellers lov at mærke det fantastiske friløb – uanset om modellen er med indvendige eller udvendige gear.

Besøg os eller kontakt os her

Du er mere end velkommen til at besøge vores butik og se vores store udvalg af Koga cykler, hvor der ved køb altid følger masser af udstyr med i form af blandt andet lås og lygter.

Kontakt os på telefon 35 42 25 90 eller mail omar-tria@hotmail.com.

Produkter

Besøg shoppen