MBK

Vi fører MBK cykler

MBK cykler

Find din nye jernhest blandt vores MBK cykler! Hos Tria fører vi et bredt udvalg af kvalitetscykler fra MBK. Udvalget dækker over citybikes, sportscykler og elcykler til både mænd, kvinder og børn.

Foruden MBK fører vi også cykler fra alle de andre populære kvalitetsmærker frra ind- og udland: Winther, Remington, Gubi, Centurion, Raleigh, Pelago, Koga med mere

Med MBK cykler kommer du hurtigt frem året rundt

Designet er fokuseret på at gøre hverdagen lettere for cyklister, og derfor er alle cyklerne udstyret med komponenter, der er nemme og vedligholde, og som holder til det omskiftelige vejr i Danmark. Designet af stellet sikrer dig en hurtig og lækker cykel til både korte og lange ture hele året rundt.

Gratis serviceeftersyn

Med i købet af en cyklen, følger der et gratis serviceeftersyn med inden for de første to måneder. Hvis du overholder fristerne for de regelmæssige eftersyn bliver din to års garanti desuden forlænget med et år.

Service udfører vi selv på alle vores modeller. Det betyder, at du altid er godt dækket ind, når du bruger os som forhandler og cykelsmed. Din cykel er i trygge hænder hos vores erfarne mekanikere.

Prøv en af vores MBK Cykler på Østerbro i København

Du er mere end velkommen til at besøge vores butik og se vores store udvalg cykler, hvor der ved køb altid følger masser af udstyr med i form af blandt andet lås, lygter og cykelhjelme. Sammen finder vi den helt rigtige model til dig. Uanset om du er på jagt efter en herrecykel eller en damecykel, så sørger vi for, at du er klar til at suse ned af cykelstien.

Kontakt os på telefon 35 42 25 90 eller mail omar-tria@hotmail.com.

Du er også velkommen til at følge vores Facebookside, så du altid kan få de nyeste tilbud.

Besøg shoppen