Pelago

Vi fører Pelago

Pelago cykler

Danmarks bedste priser på Pelago cykler

Hos Tria Cykler tilbyder vi skarpe priser på de bedste Pelago Cykler på markedet. Oplev vores store udvalg i butikken på Østerbro, eller bestil en cykel hjem til hoveddøren. Modellerne er særligt populære, fordi de er essensen af kvalitet og gode cykelegenskaber. Vi oplever, at kunderne sender lange blikke efter vores cyklerne på grund af deres stilrene udtryk og smagfulde design.

Prøv én vores kvalitetscykler i dag

Kom forbi butikken og prøv vores Pelago Cykler, så du kan få en fornemmelse ikke kun af udseendet, men af cyklens køreegenskaber. Mærket har finsk oprindelse, og er fremstillet af et let materiale sammenlignet med andre klassiske stålcykler. Det vil altså sige, at du vil opleve mindre modstand på cykelturen, simpelthen fordi cyklen ikke vejer meget. Det kan simpelthen gøre en verden til forskel, når transporten skal klares på cykel til hverdag.

Bliv klogere på mærket Pelago

Pelago Cykler har finsk oprindelse og er eminente til bylivet, fordi det er en letvægtscykel, der er nem at navigere rundt i den tætpakkede hverdagstrafik. Cyklerne findes både herrecykel og damecykel ( Bristol og Brooklyn er de mest solgte ), og de fås i mange forskellige farver. Vi udbyder dem med ét eller tre eller 8 gear, og du er velkommen til at tage på en prøvetur før du forelsker dig helt og aldeles. Vi fører hele programmet, har altid modellerne på lager og klarer også alt dit ekstraudstyr.

Besøg os på Østerbro i København eller kontakt os her

Du er mere end velkommen til at besøge vores cykelhandler og se vores store udvalg af Pelago cykler, hvor der ved køb altid følger masser af udstyr med i form af blandt andet lås og lygter.

Kontakt os på telefon 35 42 25 90 eller mail omar-tria@hotmail.com for at høre mere.

Se produktvideoer

Produkter

PELAGO BROOKLYN MED UDSTYR

PELAGO BROOKLYN MED UDSTYR

PELAGO BROOKLYN MED UDSTYR

pelago Brooklyn med udstyr

Pelago Bristol med udstyr

Pelago Brooklyn med udstyr

Altid bedste service og priser på pelago cykler

Pelago Brooklyn med udstyr

Altid bedste service og priser på pelago cykler

Pelago Brooklyn med udstyr

Altid bedste service og priser på pelago cykler

Besøg shoppen