Klassisk damecykel

Klassisk damecykel til salg

​Drømmer du om at få en ny klassisk damecykel? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos Tria Cykler forhandler vi et bredt udvalg af klassiske damecykler og herrecykler til billige priser. Alle vores cykler er af høj kvalitet. Vi servicerer typisk kunder fra Østerbro, Nørrebro, Amager og resten af København men byder alle kunder velkomne her hos os.

En cykel er et fantastisk transportmiddel, hvis du skal hurtigt og nemt fra A til B. Investerer du i en cykel af høj kvalitet, vil den typisk være godt kørende i mange år, og der vil være få udgifter forbundet med den.

Hos os finder du damecykler til mange forskellige behov, men altid til en god pris.

Lad os hjælpe dig med at finde en klassisk damecykel

Vi er en professionel cykelhandler med mange års erfaring i branchen. Derfor har vi en stor viden, som vi gerne deler ud af. Du kan derfor altid få kompetent rådgivning og vejledning hos os, hvor vi sammen finder den damecykel, som passer bedst til dig. Det kan være, at en cykel fra Raleigh, Gubi, Winther eller Pelago passer til dine behov bedst muligt.

Vi sælger selvfølgelig også tilbehør

Som cykelhandler sælger vi først og fremmest både dame- og herrecykler i god kvalitet til overkommelige priser. Mangler du cykeltilbehør i form af cykellygter, flaskeholdere, cykelhjelme og meget mere, kan vi dog også her være dig behjælpelig.

Besøg os i butikken eller ring for flere informationer

Skal vi hjælpe dig med at finde din næste damecykel? Så er du velkommen til at kigge forbi forretningen inden for vores åbningstider.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at modtage et godt tilbud, så kontakt os gerne på telefon: 35 42 25 90 eller på e-mail: omar-tria@hotmail.com, så hører du fra os hurtigst muligt. Ellers kan du også altid gå direkte til vores webshop.

Du kan også finde en lækker elcykel hos os, hvis du foretrækker lidt hjælp op ad bakkerne.

Besøg shoppen