Vores nye hjemmeside er stadig under udarbejdning, så der skal tages forbehold for eventuelle fejl.

VI ER DIN LOKALE CYKELHANDLER – VI FØRER RALEIGH

Raleigh Cykler

Som cykelhandler sælger vi først og fremmest cykler i god kvalitet til overkommelige priser. Mangler du cykeltilbehør i form af cykellygter, flaskeholdere og meget mere, kan vi også her være dig behjælpelig som cykelhandler.

Mere end 70 år med cykler fra Raleigh. Når du køber en cykel hos os, er du sikret Danmarks bedste pris.

Vi sælger vores cykler fra ny, samler cyklerne selv, og foretager de nødvendige eftersyn og reparationer.

Søger du derfor en Raleigh cykel, hvor der både er god vejledning og ekspertise at hente, kan du med fordel kigge ind i vores butik.

​Vi er beliggende på Østerbro nær Nørrebro og Hellerup.

HURTIG LEVERINGSTID OG GODE GARANTIER PÅ RALEIGH

Vi har altid nye modeller på lager. Det betyder, at du slipper for ventetiden, og at du kan få din nye cykel med hjem med det samme.

Med i købet af en cyklen, følger der et gratis serviceeftersyn med inden for de første to måneder. Herunder to års garanti, som forlænges med et ekstra år, hvis du overholder fristerne for serviceeftersyn.

Service udfører vi selv på alle modeller fra Raleigh. Derfor er du dækket godt ind på både købs- og servicefronten, når du bruger os som din lokale cykelforhandler.

BESØG OS ELLER KONTAKT OS HER
Du er mere end velkommen til at besøge vores butik og se vores store udvalg af Raleigh cykler, hvor der ved køb altid følger masser af udstyr med i form af blandt andet lås og lygter.

Kontakt os på telefon 35 42 25 90 eller mail omar-tria@hotmail.com.