Vores nye hjemmeside er stadig under udarbejdning, så der skal tages forbehold for eventuelle fejl.

VI ER DIN LOKALE CYKELHANDLER

Pelago Cykler

Som cykelhandler sælger vi først og fremmest cykler i god kvalitet til overkommelige priser. Mangler du cykeltilbehør i form af cykellygter, flaskeholdere og meget mere, kan vi også her være dig behjælpelig som cykelhandler.

danmarks bedste priser på pelago cykler, køb en komplet pelago cykel til markets bedste pris.

Hos Tria Cykler tilbyder vi skarpe priser, på de bedste Pelago Cykler, på markedet. Oplev vores store udvalg i butikken på Østerbro, eller bestil en cykel hjem til hoveddøren. Pelago Cykler er særligt populære, fordi de er essensen af kvalitet og gode cykelegenskaber. Vi oplever, at kunderne sender lange blikke efter vores Pelago Cykler på grund af deres stilrene udtryk og smagfulde design.

​PRØV ÉN AF VORES PELAGO CYKLER I DAG
Kom forbi butikken og prøv vores Pelago Cykler, så du kan få en fornemmelse ikke kun af udseendet, men af cyklens køreegenskaber. Pelago Cyklerne har finsk oprindelse, og er fremstillet af et let materiale sammenlignet med andre klassiske stålcykler. Det vil altså sige, at du vil opleve mindre modstand på cykelturen, simpelthen fordi cyklen ikke vejer meget.

Pelago Cykler er eminente til bylivet, fordi det er en letvægtscykel, der er nem at navigere rundt i den tætpakkede hverdagstrafik. Cyklerne findes både i herre- og dameudgaver ( Bristol og Brooklyn er de mest solgte ), og de fås i mange forskellige farver. Vi udbyder Pelago Cykler med ét eller tre eller 8 gear, og du er velkommen til at tage på en prøvetur før du forelsker dig helt og aldeles. vi har hele pelagos program hanko osv.

GIV OS ET KALD ELLER KOM FORBI BUTIKKEN
Er du interesseret i at høre mere om vores udbud af Pelago Cykler eller prøvekøre én af de skønne køretøjer, er du velkommen til at svinge forbi butikken eller ringe på telefon 35 42 25 90. Du kan også sende en mail til omar-tria@hotmail.com.