Vores nye hjemmeside er stadig under udarbejdning, så der skal tages forbehold for eventuelle fejl.

VI ER DIN LOKALE CYKELHANDLER – CENTURION

Centurion cykler

DESIGN OG FUNKTION I ÉT

Funktionalitet og design har været Centurions pejlemærke siden 80’erne. Afdæmpet skønhed i formsproget parret med høj kvalitet i komponenterne og samling giver den enkle men lækre opskrift. Den nordiske tone  mærkes som en dyb samklang mellem design og funktion, som er viet til at levere høj brugsværdi for ejeren. Cyklerne er en stabil hverdagscykel, som er lavet til at skabe fart og komfort for den enkle cyklist. Centurion leverer kvalitetscykler som både kan findes i form af sportscykler, citybikes, stilrene retro stålcykler og elcykler.

En ting vi er enig om her hos Tria cykler er at Centurion har holdt standarden siden de startede. Ikke nogen op eller nedture. De har simpelthen gjort alt, hvad de kan, for at holde kvalitet og robustheden i stabilt i top.

KOM FORBI BUTIKKEN OG PRØV EN CENTURION

Er du interesseret i at prøvekøre en af vores cykler, er du velkommen til at svinge forbi butikken på Østerbro. Se kortet her. Du kan også ringe på telefon 35 42 25 90 eller sende en mail til omar-tria@hotmail.com, hvis du vil høre mere.